RE:Discovery

NP3 x Academie Minerva
Groningen
Irene Berdine de Boer, Studio view, 2019.
Mina Kim, detail Playful Obsolescence, 2019.

RE:Discovery is een individueel onderzoekstraject waarin twee alumni van het Frank Mohr Institute een unieke kans krijgen om hun artistieke onderzoek aan te scherpen en te verdiepen en een volgende stap in hun carrière te zetten.

Na een open call zijn de kunstenaars Irene Berdine de Boer en Mina Kim geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun werk, hun artistieke onderzoek en de mogelijkheden om verder te ontwikkelen binnen Re:Discovery. Beide kunstenaars zijn verbonden met de Noordelijke regio.

Irene en Mina worden uitgedaagd om hun onderzoek zichtbaar te maken voor het publiek, door middel van presentaties op verschillende momenten gedurende het werkproces. Van 22 april tot en met 6 juni zullen zij werken, onderzoeken, produceren en presenteren in de RE:Search:Gallery. Ze ontvangen professionele ondersteuning van NP3, Academie Minerva / Frank Mohr Institute en externe deskundigen. De geselecteerde kunstenaars krijgen een werkbudget om die noodzakelijke stappen te zetten, die ze anders niet zouden kunnen maken.

ADRES
NP3 RE:Search:Gallery
Hofstraat 21
9712 JA Groningen