Open Call: Media Art Festival 2020

t/m 28 juni
Open call

Media Art Friesland biedt een unieke coachingskans voor een getalenteerde opkomende kunstenaar: we geven je tijd en ruimte om een nieuw mediakunstproject te ontwikkelen. Daarbij word je begeleid door kunstenaars en experts uit ons internationale netwerk. Je werkt op een zichtlocatie in Leeuwarden en presenteert uiteindelijk je resultaten in het kader van Media Art Festival-LUNA 2020. Dit alles onder de noemer ‘Growing Up in Public’ – laat publiek en professionals meekijken bij de totstandkoming van je werk.

Doe je mee? Je profiel:

  • Je bent een beginnende mediakunstenaar in de meest brede zin van het woord – leg zelf uit waarom je je als mediakunstenaar beschouwt.
  • Je bent gevestigd in het Noorden van Nederland.
  • Je bent beschikbaar voor een werkperiode van een week in september/oktober en voor een presentatie in november/december 2020 (exacte data nader te bepalen).
  • Je bent gaat akkoord met de het principe van ‘Growing Up in Public’. Dit betekent dat je (deels) werkt op een zichtlocatie die het publiek in staat stelt je creatieve proces te volgen, en dat je openstaat voor constructieve interacties, discussie en kritiek.

Lijkt dit je wat, past dit bij jou? Meld je dan nu aan! Stuur je CV, enkele voorbeelden van eerder werk en een korte beschrijving (1-3 pagina’s) van het project dat je wilt ontwikkelen naar: mediaartfriesland@gmail.com.

Deadline is 28 juni 2020.

Vragen? Stel ze gerust!

Aanmelden kan t/m 28 juni.

LOCATIE
Leeuwarden

MEER INFORMATIE:

www.mediaartfestival.nl ⇗

Deze open call en presentatie is deel van van het project Growing up in Public

Menu