Masterclasses

04/06 – 25/06

Workshops

Online

In het kader van Artist in Space heeft VHDG een serie masterclasses ontwikkeld voor zowel beginnende als gevorderde kunstenaars en professionals werkzaam in de beeldende kunst en culturele sector.

Door middel van deze masterclasses, onder leiding van experts op verschillende vakgebieden, willen we de ruimte bieden om onze kennis uit te breiden, bestaande vaardigheden aan te scherpen en nieuwe mogelijkheden open te stellen voor ieder die deelneemt.

De eerste helft van het programma wordt wekelijks online gehouden. Aan het einde van elke sessie hebben deelnemers de mogelijkheid om een ​​één-op-één-moment te hebben met de expert van de masterclass voor individuele vragen.

Geef je nu op!

De datums en onderwerpen zijn als volgt:

DEEL 1
 • DONDERDAG 4 JUNI, 14U
  HOW TO IMPROVE YOUR ADMINISTRATION? 
  DOOR ZWAAN IPEMA (EN)
 • DONDERDAG 11 JUNI, 14U
  HOE SCHRIJF JE ALS BEELDEND KUNSTENAAR EEN SUCCESVOLLE FONDSAANVRAAG? DOOR LUUK WILMERING (NL)
 • WOENSDAG 17 JUNI, 14U
  HOE KUNNEN WE NIEUWE STRATEGIEËN ONTWIKKELEN VOOR HET RUNNEN EN FINANCIEREN VAN EEN CULTURELE INSTELLING? DOOR DORINE SCHREURS (NL)
 • WOENSDAG 24 JUNI, 14U
  HOW TO INCREASE YOUR VISIBILITY AS A CULTURAL MAKER AND POSITION YOURSELF ONLINE? DOOR ZOÉ DÉJEAN (DE WOLVEN) (EN)

=> Om je aan te melden voor een van deze masterclasses willen wij je vragen ons een korte biografie met motivatie te sturen waarin je beschrijft op welke manier de masterclass zal bijdragen aan je huidige praktijk. Daarin moet je minstens 3 specifieke vragen opnemen die je tijdens de sessie wilt behandelen. Als je aan het einde van de masterclass een individuele sessie zou willen hebben geef dit dan in dezelfde mail aan. Stuur dit op via de email naar: masterclass@voorheendegemeente.nl

 

Deadline voor de aanmelding van een masterclass is een week voor de datum van de sessie.
Het programma is gratis en de capaciteit is beperkt!

04 t/m 25 juni

Geef je op via masterclass@voorheendegemeente.nl

LOCATIE
Online (Zoom)

MEER INFORMATIE:
voorheendegemeente.nl ⇗

 

Deze workshops zijn deel van van het project Masterclasses

Menu